Vloertegels

Vloertegels kunnen de sfeer en uitstraling van een ruimte doen veranderen. Zo geeft het iedere ruimte een eigen stijl. Denk hierbij aan uw woonkamer, keuken, badkamer en hal. Voor wat extra comfort zijn onze vloertegels natuurlijk goed te combineren met vloerverwarming.

“Vloertegels hebben als eigenschap dat ze gemakkelijk te reinigen zijn zonder chemische middelen, wat extra handig is met kinderen en huisdieren. Daarnaast zijn de vloeren kras- en slijtvast en hebben ze een lange levensduur.”

Op zoek naar een modern of juist klassiek design? Salverda tegelwerken heeft vele vloertegels met daarbij een uitgebreid assortiment aan afwerkingen, kleuren en stijlen passend bij ieder type interieur.

vloertegels

Houtlook vloertegels

Houtlook tegels

houtlook vloertegels

Als u op zoek bent naar de sfeer van een houten vloer, maar het gemak van een vloertegel,  dan zijn houtlook vloertegels een goede keus!

Houtlook tegel vloeren zijn één van de nieuwste trends op het gebied van vloeren. Met de huidige moderne technieken, worden keramische tegels die eruit zien als natuurlijk hout gebruikt in zowel grote als kleine projecten. De houtlook vloertegels kunnen tegenwoordig ook geleverd worden in formaten die te vergelijken zijn met houten planken, waardoor de vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.

Wat zijn houtlook vloertegels precies?

Houten vloertegels zijn een nieuwe trend op het gebied van vloeren. De vloer is vrijwel niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Dankzij de huidige technologie hebben de tegels dezelfde uitstraling als een houten vloer met z’n reliëf en knoestjes. Daarnaast zijn de tegels leverbaar in een vergelijkbaar formaat als dat van houten planken, wat het geheel een natuurlijk en realistische uitstraling geeft. De tegels kunnen worden gebruikt in zowel grote als kleine ruimtes.

Warme sfeer en warme voeten met houtlook vloertegels

Gebruik de houtlooktegels in combinatie met vloerverwarming. Zo heeft u niet alleen de warme uitstraling van een houten vloer, maar ook warme voeten of maar ook een warme vloer.

Nieuwsgierig geworden naar deze (ver)warme(nde) vloer? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

offerte-tegelwerk-aanvragen-background

Op zoek naar een tegelzetter of stukadoor?

Vraag direct een offerte aan

© Copyright 2016 Salverda Tegelwerken en Stukadoorswerken | Ontwerp en ontwikkeling Junto Media